Sok Noni Bio to napójwytwarzany w 100% z soku owoców Noni, które importowane są z rejonu Polinezji.Polinezja jest bardzociepłymrejonem, który zlokalizowany jest w centralnej części Oceanu Spokojnego.Sok z tych owoców doskonaleokraszapaletę smaków w naszej diecie orazpoprawia ogólną kondycję psychofizyczną.Noni Bio podobnie jak pozostałe soki NatVita, robiony jest przy wykorzystaniuwyjątkowychtechnik, które w 100% zachowują esencjędobrego smaku izwiązków odżywczych.Sporyudział w naturalność tego soku ma fakt, iż owoce Noni użyte do produkcji pochodzą z ekologicznych upraw na wyspie Tahiti.Dziko rosnące owoce Noni można dostrzec na obszarach Azji, obu Ameryk oraz wielu archipelagach Oceanu Pacyficznego.Początki owocu Noni i krzewu na którym się pojawiał,prezentowały się w charakterze przyprawy lub rośliny o właściwościach leczniczych.100 gwyciągu z Noni zapewniaciału 2,5 raza więcej na dzień witaminy C, niż wymaga tego norma dla dorosłej osoby.Witamina C, magnez i wapń nie są wyłącznymi związkami oraz pierwiastkami, które wyciąg z Noni posiada, ponieważ w jego składzie można znaleźć błonnik, mnóstwo aminokwasów i witamin z różnych grup.Stosowanie soku z Noni powinno mniej więcej tak się przedstawiać: jedna albo dwie porcje po 15-30 ml najlepiej zanimrozpoczniemyspożywać posiłek.
NatVita sok z owoców granatu to produkt produkowanyw oparciu o dojrzałe owoce, z ekologicznych upraw.Mnóstwopożytecznychskładników odżywczych dla ciałaludzkiego przetrwało w tym soku dzięki specjalnym procesom obróbki owoców granatu.Opakowanie soku z owocu granatu marki NatVita nie zawiera konserwantów, substancjiwzmacniających smak, ani też syntetycznych witamin.Jest to Jest to w 100% naturalny sok.Procedura butelkowania soku w żadnym stopniu nie wpływa na zachowanie jego naturalnego, słodko-kwaśnego smaku.Wypełnieniewymogów dla produktów spożywczych sprzedawanych w UE, zapewniabardzo dobrą jakość soku z owocu granatu NatVita.Sok ten najkorzystniejwypijać przed posiłkiem, 3 razy na przestrzeni dnia po mniej więcej 30 ml.Ekstrakt z granatu to skuteczny przeciwutleniacz, a poza tym wykazuje on właściwości antyrakowe.Należyteprzechowywanie soku jest bardzoistotne dla zachowania jego zdrowotnychwłaściwości. Suche, chłodne izacienione miejsce jest najlepsze dla niego.Lodówka będzie odpowiednim miejscem do przechowywania soku, jeśli już raz butelka została odkręcona.Rezultatyspożycia soku mogą zależeć od stanu zdrowia konsumenta istylu życia jaki prowadzi.W sprzedaży są tylko opakowania o pojemności 1000 ml.